Biofficina Toscana

Biofficina Toscane biedt natuurlijke cosmetica, gecertificeerd, dermatologisch- en nikkel getest, geproduceerd in Italië. Goed voor de natuur en de mens!

De producten van Biofficina Toscana zijn:

 
100% Natuurlijk: Lees de ingrediënten maar!

Gecertificeerd: De producten voldoen aan de  ICEA normen voor certificering van eco-biologische cosmetica. Dit betekent dat ze geen PEG, parabenen, petrolatum, paraffine, SLS, SLES, siliconen of kunstmatige kleurstoffen bevatten.


Uitgebreid getest: De veiligheid en effectiviteit worden gegarandeerd door klinische en dermatologische tests uitgevoerd door de universiteit van Pavia. Ook ondergaan de producten tests op nikkel om consumenten te beschermen tegen allergieën en intoleranties.


Biodizionario goedgekeurd: geformuleerd in overeenstemming met Biodizionario richtlijnen.


Toscaans: Gemaakt met extracten van planten gekweekt in Toscane en met de traditionele Toscaanse ingrediënten. Ze zijn gemaakt in een lokaal laboratorium gespecialiseerd in het maken van gecertificeerde eco-biologische cosmetica met een Quality Management System gecertificeerd UNI EN ISO 9001.


Biologisch en bio-dynamisch: de planten waaruit de extracten worden verkregen, zijn bio-dynamisch geteeld. Een combinatie van zorg voor biologische normen met landbouwtechnieken die de aarde respecteren, volgens natuurlijke processen. Biologisch-dynamische landbouw wordt ook gebruikt om de kwaliteit van duindoorn-olie en hete peperolie te maken. Extra Vergine Toscaanse olijfolie, honing en andere ingrediënten die worden gebruikt in de producten komen uit gecertificeerde biologische gewassen.


Natuurlijk geparfumeerd en variabel: De geuren komen uitsluitend van 100% zuivere fijne etherische oliën. Omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kunnen de geuren na verloop van tijd veranderen als gevolg van de cycli van de natuur, die variatie in kleur of geuren tussen productbatches kan veroorzaken. Dit is tevens een garantie voor hun natuurlijke kwaliteit, die onze producten onderscheidt, doordringen het met persoonlijkheid - een bewijs van hun ambachtelijk karakter. Dit betekent dat elk product uniek is en niet volkomen identiek aan de anderen.

Geen producten gevonden...